19/08/2022

Este implantul Visian ICL™ potrivit pentru Dvs.?

V-ați săturat să purtați zilnic grija lentilelor de contact sau a ochelarilor de vedere?

Aveți rețineri față de procedurile de îndepărtare a țesutului corneean prin chirurgia refractivă cu laser?

Dacă ați răspuns „DA” la oricare dintre aceste întrebări, vă propunem o soluție superioară pentru a vă corecta vederea.

Visian ICL™ este o lentilă implantabilă care reprezintă alternativ de elecție la soluțiile de corectare a vederii cu laser. Citiți în continuare pentru a afla mai multe despre această procedură inovatoare aprobată de FDA (Federal Drug Administration – agenția federală pentru hrană și medicamente a Statelor Unite) și cum puteți găsi un chirurg acreditat Visian ICL™ în apropierea Dvs.

Ce este ICL?

ICL (Implantable Collagen Lens) este o alternativă excelentă la LASIK sau alte proceduri similare. Materialul din care sunt realizate se numește Collamer și este o soluție optimă pentru corectarea vederii, oferind pacienților o multitudine de beneficii unice:

Sunteți candidatul ideal pentru Visian ICL™?

Candidații ideali pentru Visian ICL™:

  • Au vârste cuprinse între 21 și 45 de ani
  • Suferă de miopie ușoară până la severă (-1,0D până la -18,0D)
  • Prescripția pentru ochelari nu s-a modificat cu mai mult de 0,5D în ultimul an
  • Doresc să renunțe definitiv la purtarea lentilelor de contact sau a ochelarilor

Cum decurge procedura cu Visian ICL™?

Înainte de a vă programa la procedura cu Visian ICL™, medicul oftalmolog va efectua o serie de teste standard pentru a determina caracteristicile unice ale ochilor dumneavoastră.

Procedura chirurgicală Visian ICL™ este nu doar rapidă, dar și nedureroasă. Pentru început, medicul va plasa soluția anestezică preoperatorie în ochi. Apoi, va face o mică incizie la nivelul corneei pentru a pregăti ochiul pentru implantare. Lentila este pliată și introdusă prin incizie, apoi este poziționată sub iris, devenind astfel invizibilă pentru un observator neavizat. De obicei, întreaga intervenție nu durează mai mult de 30 de minute, iar majoritatea pacienților menționează îmbunătățirea vederii în primele ore după procedură.

Medicul dumneavoastră va prescrie picături de ochi menite să ajute în procesul de vindecare. Veți avea nevoie de cineva care să vă conducă acasă. Este recomandabil ca, timp de câteva zile post-operator, să nu efectuați acele activități care vă solicită intens funcția vizuală, precum munca la calculator, cititul excesiv sau șofatul pe distanțe lungi.

Pentru a afla dacă puteți beneficia de o astfel de intervenție este obligatoriu un consult preliminar din partea unui chirurg acreditat Visian ICL™ pe care puteți să-l identificați foarte rapid accesând linkul https://excelens.ro/clinici-partenere/