03/10/2022

Joe Jonas și implantul Visian ICL

Superstarul, muzicianul și actorul Joe Jonas ne povestește despre cum i-a schimbat viața implantul Visian ICL.

Lupta lui Joe Jonas cu vederea încețoșată

Joe Jonas s-a confruntat cu miopia (un viciu de refracție care afectează vederea la distanță) încă din copilărie. Miopia este cea mai frecventă tulburare de vedere din lume și prevalența ei este în creștere rapidă.

Joe a ales procedura Visian ICL care presupune ca medicul său să insereze o lentilă mică în ambii ochi pentru a-și corecta vederea la distanță. Acum, el se bucură de o vedere clară și a scăpat de grija zilnică a lentilelor de contact și a ochelarilor.

Visian ICL oferă o vedere excelentă, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții, nu induce sindromul de ochi uscat și nu presupune vreo pierdere a țesutului corneean foarte prețios, acesta fiind păstrat neatins.

Joe Jonas și implantul Visian ICL

Ce este miopia?

Persoanele cu miopie sunt capabile să vadă clar obiectele din plan apropiat dar nu pot vizualiza corect obiectele situate la distanță. Acestea pot avea dificultăți în a vedea clar lucrurile de la distanță, cum ar fi ecranul televizorului sau indicatoarele rutiere.

Miopia se întâlnește la aproximativ o treime din populație. Deși cauza exactă a miopiei este necunoscută, există dovezi semnificative conform cărora mulți oameni moștenesc miopia, sau cel puțin tendința de a o dezvolta în timp.

Chiar dacă riscul de a dezvolta miopie poate fi moștenit, persoanele care petrec mult timp citind, folosind un computer, telefon mobil sau tabletă, efectuând alte activități vizuale intense pot prezenta un risc mai mare de a dezvolta miopie.

Visian ICL pentru corecția miopiei

Mulți pacienți consideră că Visian ICL este o alternativă excelentă la procedurile de chirurgie refractivă cu laser, inclusiv LASIK, keratectomia fotorefractivă (PRK), SMILE, intervențiile chirurgicale schimb de cristalin sau alte mijloace de corectare a miopiei, cum ar fi lentilele de contact și ochelarii.

Având capacitatea de a corecta toate tipurile de miopie, inclusiv cele forte sau asociate cu astigmatisme mari, Visian ICL are o rată de succes de 99 % în rândul pacienților care au recurs la implantul intraocular.

Cel mai semnificativ beneficiu pe care îl veți observa după operația Visian ICL este corectarea sau reducerea permanentă a miopiei, permițându-vă să vedeți clar la distanțe mari fără ochelari de vedere sau lentile de contact.

De ce a ales Joe Jonas implantul Visian ICL?

„După ce am vorbit cu medicul meu despre această nouă tehnologie avansată, am ales Visian ICL, deoarece simțeam că în sfârșit era timpul să-mi corectez vederea și să schimb modul în care văd lumea. A fost o procedură fără probleme, ușoară pentru mine, care mi-a oferit rapid o vedere clară atât ziua, cât și noaptea, fără a induce sindromul de ochi uscat. Rezultatele mi-au schimbat viața și, cu Visian ICL, pot să mă trezesc pur și simplu și să-mi încep ziua fără griji.”

Joe Jonas

Pentru a afla dacă puteți beneficia de o astfel de intervenție este obligatoriu un consult preliminar din partea unui chirurg acreditat Visian ICL™ pe care puteți să-l identificați foarte rapid accesând linkul https://excelens.ro/clinici-partenere/