Clinici Partenere

Cu ajutorul nostru puteți localiza cel mai apropiat chirurg cu certificat Visian ICL™ pentru operația Dvs.

Identificarea unui chirurg oftalmolog specializat în procedurile de implantare a Visian ICL™ este primul pas către un stil de viață din care lipsesc ochelarii sau lentilele de contact. Puteți căuta un chirurg calificat pentru această intervenție, în apropiere de orașul Dvs. folosind aplicația noastră, vezi mai jos.

Este important să vă simțiți încrezător în alegerea făcută pentru tratamentul chirurgical al afecțiunii Dvs. Puteți alege să efectuați mai multe consultații înainte de a găsi chirurgul potrivit pentru intervenția cu Visian ICL™.

Imediat ce ați identificat un chirurg calificat în tratamente pentru vicii de refracție (miopie, hipermetropie sau astigmatism) vă recomandăm să fixați o întâlnire pentru un consult ce include un examen oftalmologic complex. Toți chirurgii oftalmologi prezenți în lista noastră sunt specializați în implantarea Visian ICL™, însă fiecare dintre aceștia poate avea o abordare practică proprie precum și nivele diferite de experiență.

Pe durata întâlnirii cu chirurgul oftalmolog asigurați-vă că obțineți toate răspunsurile la întrebările pe care le aveți referitoare la procedura chirurgicală.

De asemenea, este indicat să-i adresați întrebări despre:

  • Experiența sa în implantarea Visian ICL™ pentru corecția miopiei, hipermetropiei* sau astigmatismului
  • Experiența sa în tratamentul chirurgical al cataractei (tehnica de implantare este asemănătoare cu cea utilizată în procedurile Visian ICL™)
  • Suportul pe care îl oferă pacienților după operație
  • Posibilitatea de a obține mărturii de la pacienți tratați asemănător pentru miopie, hipermetropie sau astigmatism
  • Existența unei asigurări de malpraxis și/sau opțiuni financiare disponibile

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Visian ICL™ vă rugăm să contactați reprezentantul companiei STAAR SURGICAL, cu un simplu click aici

Alegeti locatia cea mai apropiata de Dvs.