Ce este Visian ICL?

Implantul intraocular Visian ICL™ este definit ca fiind o lentilă implantabilă (Implantable Collagen Lens = ICL) care va funcționa împreună cu cristalinul natural, formând astfel un ansamblu optic performant pentru a corecta eroarea Dvs. de refracție.

Visian ICL implantat

Implantul Visian ICL™ este poziționat definitiv în ochi și nu va trebui îndepărtat sau curățat la sfârșitul fiecărei zile. De asemenea, Visian ICL™ nu-și va schimbă poziția în decursul timpului, așa cum se poate întâmpla cu o lentilă de contact aplicată pe suprafața ochiului, un detaliu deosebit de important pentru pacienții care suferă de astigmatism.

Cu ajutorul Visian ICL™ puteți renunța definitiv la ochelarii sau lentilele de contact, fără a pierde țesut corneean prețios, printr-o procedură perfect reversibilă, spre deosebire de tehnicile de chirurgie refractivă cu laser.

Imaginile obținute cu acest implant sunt extrem de clare, cu contur perfect definite, lipsite de aberații optice de rang înalt (detalii despre acest subiect aici ).

Visian ICL™ poate fi implantat într-un ochi miop sau hipermetrop, cu sau fără astigmatism, pentru corecția tulburărilor de vedere printr-o procedură chirurgicală de scurtă durată care nu necesită spitalizare, efectuată în regim ambulator, cu  o perioadă de recuperare post-operator de 1-2 zile. Procedura este aprobată aproape în toate țările de pe glob și este utilizată cu succes ca o metodă complementară și în alte afecțiuni oculare care produc vicii de refracție (detalii despre subiect aici.)

Pentru mai multe informații despre corectarea miopiei dar și a hipermetropiei, însoțită sau nu de astigmatism, folosind un implant Visian ICL™ contactați un chirurg acreditat, printr-un simplu click aici.