Blog

 

HD Vision – The Next Generation of Vision Technology

De-a lungul timpului, de la ochelari sau lentile de contact la tehnici de chirurgie laser precum LASIK sau PRK au fost introduse noi concepte în tehnologia recuperării vederii, multe promisiuni pentru o vedere superioară, deseori fără substanță.

De curând, termenul High Definition Vision™ a devenit cunoscut ca o realitate palpabilă. Pacienții pot experimenta acum un nivel superior al vederii, cu o profunzime de câmp și dimensiune inegalabilă, cu contururi nete și claritate excepțională.

Descoperiți o lume mai clară cu implantul Visian ICL™.

Stunning visual clarity

 

Visian ICL™ – o procedură simplă

Procedura de implantare a Visian ICL™ nu necesită spitalizare, având o durată de circa 15-20 minute. Înainte de operație, pacientul va primi picături anestezice pentru diminuarea disconfortului ocular din timpul operației.
Chirurgul oftalmolog crează o incizie de circa 3mm la nivelul corneei pe unde va insera implantul. Implantul este apoi foldat (rulat) și introdus într-un injector prevăzut cu un cartuș de mici dimensiuni prin care se injectează în interiorul ochiului, unde va reveni la forma inițială.
În primele minute după operație pacienții vor descoperi îmbunătățirea remarcabilă a vederii, proces care se va definitiva în următoarele ore.

Efectul ”WOW” este garantat!

 

Visian ICL procedure

ICL = Implantable Collamer Lens

Visian ICL™ este un dispozitiv implantabil, foldabil, realizat dintr-un material unic pe baza de colagen numit COLLAMER, brevetat de compania STAAR SURGICAL (SUA). Formula sa unică include atât colagen, care conferă integritatea structurală, proprietățile anti-reflective și anti-UV dar și compatibilitatea 100% cu biochimia ochiului uman.
Procentul foarte ridicat de apă (peste 45%) din acest implant asigură o transparență unică, net superioară oricărui produs similar.
Toate aceste calități recomandă Visian ICL™ pentru a rămâne implantat în ochi pentru tot restul vieții.

V4C_530

Ce este Visian ICL™?

Visian ICL™ este un implant intraocular destinat persoanelor cu vârste între 18-45 de ani care doresc corecția viciilor de refracție (miopie, hipermetropie și astigmatism), renunțarea la ochelari sau lentilele de contact actuale și care preferă să păstreze nealterată structura și funcția corneei. Acest implant se introduce în ochi între printr-o intervenție chirurgicală nedureroasă, de scurtă durată, și poate corecta deficiențele de refracție ale ochiului într-o manieră optimă, cu rezultate spectaculoase încă din prima oră post-operator!

Model-ICL