Ce este Visian ICL™ ?

Implantul intraocular Visian ICL™ este definit ca fiind o lentilă implantabilă (Implantable Collagen Lens ICL) care va funcționa împreună cu cristalinul natural, formând astfel un ansamblu optic performant pentru a corecta eroarea Dvs. de refracție.

Visian ICL

Spre deosebire de lentila de contact, implantul Visian ICL™ este poziționat definitiv în ochi și nu va trebui îndepărtat sau curățat la sfârșitul fiecărei zile. De asemenea, Visian ICL™ nu-și schimbă poziția, așa cum se poate întâmpla cu o lentilă de contact tradițională, fapt deosebit de important pentru pacienții care suferă de astigmatism.

 

Cu ajutorul Visian ICL™ puteți renunța definitiv la ochelarii sau lentilele Dvs. de contact, printr-o operație perfect reversibilă, fără a pierde țesutul corneean prețios. Imaginile obținute cu acest implant sunt foarte clare, cu contururi perfect definite, lipsite de aberații optice de rang înalt, care post apare în cazul altor soluții chirurgicale de corectare a refracției oculare. Citește mai mult aici

ICL_im_Auge_03

 

Soluțiile de corecție temporară precum ochelarii și lentilele de contact pot fi uitate cu ușurință sau nu sunt purtate în anumite momente ale zilei, de aceea din ce în ce mai multe persoane cu miopie, hipermetropie sau astigmatism caută soluții permanente pentru corectarea defectului lor de vedere. Tehnicile de chirurgie refractivă, inclusiv cele cu implant Visian ICL™, au devenit recent opțiuni disponibile și viabile pe termen lung pentru corectarea acestora.

Pe scurt, implantul Visian ICL™ poate fi implantat într-un ochi miop sau hipermetrop, cu sau fără astigmatism, pentru corecția tulburărilor de vedere printr-o procedură chirurgicală de scurtă durată care nu necesită spitalizare, efectuată în regim ambulator.

Visian ICL™ este aprobat în SUA, Europa și o mare parte din țările Asiei pentru a corecta defectele de vedere asociate cu tulburările de refracție precum miopia medie și forte, hipermetropia, astigmatismul, dar poate fi utilizat cu succes și ca metodă complementară în alte afecțiuni oculare. Citește mai multe despre acest subiect aici.

Pentru mai multe informații despre corectarea miopiei dar și a hipermetropiei, însoțită sau nu de astigmatism folosind un implant Visian ICL™, contactați chiar acum un chirurg calificat Visian ICL™ sau reprezentantul local al Companiei STAAR Surgical printr-un simplu click aici.