High Definition Visian™ – Inalta Definitie a Vederii

Vă aduceți aminte primele experiențe legate de emisiunile TV de înaltă definiție (HDTV) sau de ecranele HD ale noilor generații de telefoane? Cu siguranță ați sesizat o îmbunătățire semnificativă a detaliilor obiectelor, contururi mai nete, un contrast superior, vizibile pe ecranul HD față de cel standard.

Aceste performanțe au fost posibile prin captarea, transmiterea și reproducerea unui număr mult mai mare de puncte ale unui obiect, circa 1920 x 1080 (HDTV) față de 752 x 648 (standard) – cu o viteză mult sporită față de vechile versiuni.

 

hd-versus-sd

Grație materialului inovator și tehnologiei de realizare, implantul Visian ICL™ oferă nu doar o corecție superioară a vederii, care devine mai clară, cu contururi foarte bine definite dar și culori mai vii, o dimensiune și profunzime de câmp mai mare decât cele obținute prin alte proceduri chirurgicale, inclusiv procedurile laser precum LASIK, LASEK sau PRK.

Tocmai din acest motiv, implantul Visian ICL™ este asociat cu o calitate excelentă a vederii, fapt care a fost bine nuanțat prin expresia High Definition Visian™ – Înalta definiție a vederii.

Principalul avantaj al Visian ICL™ față de corecția chirurgicală laser constă în ameliorarea semnificativă a calității vederii obținută imediat post-operator. În comparație cu rezultatele intervențiilor chirurgicale laser pentru modificarea refracției corneei, Visian ICL™ produce o vedere de o calitate superioară, deoarece induce semnificativ mai puține aberații optice. Mai multe informații despre aberațiile care pot fi induse de operațiile efectuate la nivelul ochiului puteți citi aici.

Pacienții ce urmează a fi tratați cu implant Visian ICL™ vor experimenta un efect „Wow!” instantaneu și vor beneficia de o recuperare vizuală mult mai rapidă decât în cazul altor proceduri.

Vreți să vedeți diferența între vederea obținută prin chirurgie LASIK și cea rezultată în urma operației VISIAN ICL™? Click aici pentru detalii …

Sunteți convinși acum? Mai multe informații despre această operație puteți găsi aici